FÖRETAGARNA I SANDVIKEN

NYHETER

Presentkort Sandviken

Under hösten kommer vi äntligen kunna påbörja försäljningen av Hela Sandvikens Presentkort. Ett 30-tal butiker har redan anslutit sig till kortet men om Ert företag också vill vara med så hör av er till Företagarnas kansli.

Avgifterna för de företag som vill ansluta sig till presentkortet kommer att vara:

Anslutningsavgift 1 500 kr, engångskostnad

Transaktionsavgift: 2 % av köpbeloppet som betalas med presentkortet. Ord transaktionsavgift betalas som vanligt.

Årsavgift för medlemmar i Företagarna i Sandviken: 0 kr.

Årsavgift för icke medlemmar i Företagarna i Sandviken: 750 kr (önskar du hellre att bli medlem kostar det 1000 kr/år, moms tillkommer med 200 kr, då ingår också föreningens övriga förmåner och servicepaketet.

.

Emmautflykt till Robin Hood

Onsdagen den 31 maj var det dags för den årliga Emmautflykten till Robin Hood. I härligt sommarväder åkte ett 50-tal medlemmar till Forsbacka och Robin Hood för att där äta en god grillbuffé och lyssna på trubaduren som spelade musik.

Nytt samarbete med Gävle Läkarmottagning och LivsVist AB

I vår strävan att utöka vårt servicepaket till våra medlemmar har föreningen nu ett samarbete tillsammans med Gävle Läkarmottagning och LivsVist AB. Genom detta samarbete har du som medlem och företagets anställda, möjlighet till hälsokontroll i två olika varianter till reducerade priser. Den större kontrollen bokas genom Gävle läkarmottagning och den mindre beställs via LivsVist Ab. När ni beställt kontrollen kommer ni överens om den tid och plats som passar företaget.

Kontaktuppgifter:
Gävle Läkarmottagning, Henrik Wrethling, info@gavlelakarmottagning.se

LivsVist AB, Kerstin Stake-Nilsson, ksn@hig.se, 073-987 76 58

 

Medlemserbjudande från Colabit oil

Vi har nu ett medlemserbjudande med Colabit Oil där medlemmarna får drivmedelsrabatt. Colabit Oil har pumpar på Verkstadsgatan och rabatten enligt nedan är inklusive moms.

HVO100       94 öre per liter
Disel MK1    94 öre per liter
B95               53 öre per liter
B98               53 öre per liter

Medlemmarna ringer till Colabit Oil (070-110 10 40) där de får ett bensinkort som de kan tanka på och därigenom få sin rabatt.