Företagarnas Dag 9 mars

Vi kan stolt presentera superentreprenören Laila Bagge och "föreläsarnas Zlatan" PG Wettsjö. Konferencier är ingen mindre än Julia Rosqvist från Morgonsoffan som äfen har me sig lokala gäster i "kvällssoffan" på scenen.

Tanken med denna dag är att bjuda medlemmarna på något som verkligen ger energi och inspiration och dessutom dela detta med sin personal. Vi vet att liknande dagar arrangeras runt om i landet men det är inte helt enkelt att bjuda med hela personalen och stänga företaget en hel dag. Om man dessutom ska betala mellan 2000-4000 kr/person, som dessa evenemang brukar kosta, är det kanske inte ens ekonomiskt försvarbart. För hela denna eftermiddag betalar i som medlemmar och era anställda endast 200 kr/person och då ingår lättare förtäring i pausen.

Men kvällen slutar inte här! För er som vill tänker vi självklart fortsätta nätverka på kvällen. Detta gör vi med "Mello-middag" på närliggande Restaurang Bruket. Där serveras god mat och dryck och de som önskar kan följa kvällens Melodifestival på TV-skärmarna. Önskad mat och dryck betalas själva på plats.

Ta med er era anställda och kom på en dag fylld med skratt, energi och inspiration!

Anmälan till kansliet: kansli@foretagarnaisandviken.se eller 026-25 99 50. Glöm inte ange om ni även önskar följa med på Restaurang Bruket. OBS! Begränsat antal platser!

Fler Nyheter