Kalender

Se vad som händer

Se fler händelse i listan.

10
Sep

Årsmöte 10 september

Ytterligare information kommer efter sommaren.

Mer info
17
Apr

Hits for you - INSTÄLLT!

Vi måste tyvärr meddela att Hits For You den 17 april med Företagarna i Sandviken är inställt. Vi hoppas kunna genomföra detta arrangemang vid ett senare tillfälle.

Mer info
2
Mar

Efterlunchsoffa

Företagarna i Sandviken deltar i Superweek och tillsammans med arrangörerna SIF, SAIK och Göransson Arena hälsar vi er varmt välkomna till en soffa med temat: "En spaning om Näringslivets framtid i Sandviken.

Innan cupmatchen mot Djurgårdens IF hälsar vi dig som är företagarna och företagsam välkommen på "Efterlunchsoffa" i foajén, Göransson Arena kl 14.00-15.30.

Efterlunchsoffan leds av Julia Rosqvist, känd från Morgonsoffan på Sandbacka Park.

Gäster: Håkan Buskhe, FAM/Wallenberggruppen, Mats W Lundberg mflr, Sandviken, Pär Järfström, kommundirektör, Peter Kärnström, kommuinalråd, Eva Cooper, Företagarna Gävleborg, Lotta Pettersson, Svensk Näringsliv, Annlo Kleen, Företagarna i Sandviken samt Petter Lundgren, Clockwork. Dessutom representanter från SAIK Bandy, SIF Fotboll och Djurgårdens IF.

Soffan är kostnadsfri och för att säkra din plats vill vi gärna att du ANMÄLER DIG till Daniel Carlsson via mejl till Daniel@sandvikensif.se

Mer info

Fler Händelser