Kalender

Se vad som händer

Se fler händelse i listan.

1
Sep

Renovering av kök

Just nu pågår det renovering/byte av kök i Hantverkarsalen och under den tiden går det inte att boka/hyra lokalen. Arbetet påbörjas vecka 28 och väntas pågå fram till 1 september.

Mer info
29
Aug

Morgonsoffa 29/8

Gäster i Morgonsoffan är Petra Carlsen och Annika från Previa som pratar om stress, sömn och man skapar en hälsosam arbetsplats och arbetsmiljö. Stig Wiklund, mental coach till flera idrottstjärnor, t.ex. Frida Karlsson. Stig stöttade även SAIK när de tog SM-guld 1997. Under punkten Företagsnytta berättar Janne Fagerström, Näringslivskontoret, om företagsdagen den 13 juni och hur vi samverkar för att förbättra företagsklimatet. Frukostvärd denna gång är Previa.

Mer info
19
Jun

Emmautflykt till Robin Hood 19/6

Följ med oss på vår årliga Emmautflykt till Robin Hood. Vi samlas 18.15 och åker sedan med Emma till Forsbacka där vi njuter av god mat och trevligt sällskap. Vi hoppas att detta ska bli lika uppskattat som tidigare och att vi får en stor uppslutning även i år. Ta gärna med personalen på detta perfekta tillfälle!

Medlemmar 250 kr/st, icke medlemmar/medföljande 450 kr/st (i priset ingår en dryck på Robin Hood. På båten finns dryck att köpa till självkostnadspris).

70 platser - först till kvarn gäller. Anmälan till kansliet: 026-25 99 50, kansli@foretagarnaisandviken.se

Mer info

Fler Händelser