Kalender

Se vad som händer

Se fler händelse i listan.

21
Mar

Årsmöte 21/3

Dag: Torsdag 21 mars 2019

Tid: Kl 18.30, mat serveras innan

Plats: Hantverkarsalen

Mer info
9
Mar

Företagarnas Dag 9/3

Inspirationsdag på Teatern, Folkets Hus med två av Sveriges bästa föreläsare. Konfrencier: Julia Rosqvist, (Morgonsoffan) med gäster på scen.

Ta med din personal på en rolig och inspirerande dag. Föreläsare är Laila Bagge och PG Wettsjö.

Pris för medlemmar och deras anställda 200 kr. Övriga 600 kr/person, enklare förtäring i pausen ingår. För anmälan: 026-25 99 50 eller kansli@foretagarnaisandviken.se.

Mer info
31
Jan

Morgonsoffa 31/1

Gäster i morgonsoffan är:

Anders Wiman, en meriterad företagsledare med hjärtat som viktigaste redskap. Anders anlitas ofta när nya verksamheter ska skapas och utvecklas.

K-råd, Sandvikens kommun har sedan den första januari 2019 en ny politisk majoritet. Majoriteten leds av våra fyra kommunalråd. De ger sin syn på vikten av att arbeta med våra lokala företag och ett bra företagsklimat.

Under programpunkten Företagsnytta kommer Ulf Andersson att berätta om vikten av att se över sin privata situation när det gäller framtidsfullmakt, testamente mm när det gäller företagare. Ulf har över 35 års erfarenhet från arbete vid domstolar, företag och som advokat, bland annat som bolagsjurist och som delägare i andra advokatfirmor.

Sidekick: Hansens Bageri

Moderator/Konferencier: Julia Rosqvist

Mer info

Fler Händelser