Kalender

Se vad som händer

Se fler händelse i listan.

19
Jun

Emmautflykt till Robin Hood 19/6

Följ med oss på vår årliga Emmautflykt till Robin Hood. Vi samlas 18.15 och åker sedan med Emma till Forsbacka där vi njuter av god mat och trevligt sällskap. Vi hoppas att detta ska bli lika uppskattat som tidigare och att vi får en stor uppslutning även i år. Ta gärna med personalen på detta perfekta tillfälle!

Medlemmar 250 kr/st, icke medlemmar/medföljande 450 kr/st (i priset ingår en dryck på Robin Hood. På båten finns dryck att köpa till självkostnadspris).

70 platser - först till kvarn gäller. Anmälan till kansliet: 026-25 99 50, [email protected]

Mer info
14
Jun

Sandvikendagarna 14-15 juni

14-15 juni är det åter dags för Sandvikendagarna på gator och torg i centrala Sandviken. Tillsammans presenterar vi då det bästa Sandviken har att erbjuda. Handlare och företag. Restauranger och caféer. Föreningar, studieförbund, kyrkliga samfund med flera ideella organisationer. Och så förstås en rad verksamhetr inom Sandvikens kommun som visar upp sitt arbete. Vi hoppas så klart att så många som möjligt vill vara med!

Mer info
28
May

Morgonsoffa 28/5

Gäster i morgonsoffan är: Bl a Sam Cole och Elisabeth Hansson som har samarbetat och samarbetar kring etablering av datacenter i Sandviken. Sam har lång erfarenhet av denna typ av etableringar och kan ge oss en bild av vad detta kommer att innebära för Sandviken samt Eva Aronosson, rektor Bessemerskolan, om framtida komptensbehov

Mer info

Fler Händelser